top of page

CINE SUNTEM

PAsE-Par-Nous este un joc de cuvinte, nu o joaca, intre un acronim si un personaj cunoscut din literatura, Passepartout. Pentru noi, PASsE reprezinta Philia, Agape, Storge si Eros, cele 4 tipuri principale de iubire din greaca, pentru ca doar prin iubire, care se creaza si trece prin noi, putem echilibra si normaliza societatea in care traim si putem cu adevarat sa evoluam. 

Suntem activi in special in educatie, sanatate si cultura, domenii in care ne dorim sa implementam sisteme corecte pe care apoi sa le scalam spre beneficiul tuturor.

 

Viziune - De ce? - Noi credem ca putem normaliza si echlibra societatea prin restabilirea legaturii dintre iubire si evolutie.

 

Misiune - Cum? – Prin proiecte si programe menite sa dezvolte sisteme si paradigme noi in educatie, sanatate si cultura. 

 

Rezultate - Ce? - Principalele rezultate ale activitatii organizatiei noastre vor fi modele noi. Ne propunem sa dezvoltam un sistem alternativ nou in educatie, care sa acopere experienta educationala a unui om de la nastere pana la varsta de 18 ani. Ne propunem sa schimbam sistemul de management al bolilor infectioase in Romania si sa cream un sistem nou, cu repere noi, in cultura, pentru a restabili legatura tuturor generatiilor cu identitatea nationala.

bottom of page